Reglement voor introducees of gasten

Reglement voor introducees of gasten

Geen lid van onze vereniging en toch een keertje van onze tennisvelden gebruik maken? Je bent bijvoorbeeld op vakantie in Ootmarsum of je wil met een lid van onze vereniging een partijtje komen tennissen. Dat kan natuurlijk. Hiervoor dien je je aan te melden via [email protected] 

 

Introducé

Als introducé(e) mag je maximaal 3 maal per jaar spelen. Wanneer de introducé(e) meer wil spelen dient hij/zij lid te worden van TCO.

Prijzen introducé
junior tot 21 jaar Senior vanaf 21 jaar 
€ 3,50  /  60 minuten € 7,00  /  60minuten

Prijs gasten: € 15,00 per 60 minuten per baan

Leden van TCO kunnen hun introducé aanmelden via de App > baanreservering. Betaling dient contant te geschieden achter de bar.

Gasten

Als gast kunt je per e-mail ( [email protected] ) vóóraf, bij de penningmeester, een verzoek tot spelen indienen met vermelding van datum en tijd. Het antwoord, welke je per mail ontvangt dient als speelbewijs.
Het verschuldigde bedrag dient contant te worden afgerekend of vóór de speeldatum te worden overgemaakt op rekeningnummer NL 93 RABO 0140192190 t.n.v. TC Ootmarsum, onder vermelding van je naam en speeldatum.

Baanhuur
€ 15,00  /  60 minuten

Algemene regels

  • Introducee of gast mag op de volgende momenten spelen: overdag tot 18.00 uur of ’s avonds indien er plaats is, met uitzondering van momenten als de banen volledig bezet zijn door activiteiten genoemd in de kalender. Eigen leden gaan te allen tijde voor.
  • Bij het niet melden van een introducee legt het bestuur aan het lid een boete op van € 25,-.
  • Het lid dat de introducee meebrengt is te allen tijde verantwoordelijk voor de introducee en zorgt ervoor dat hij/zij op de hoogte is van de geldende regels op ons park.
  • In geval van aangebrachte schade is degene die de introducee heeft meegebracht aansprakelijk.
  • TCO kan niet aansprakelijk worden gesteld indien een introducee of tijdelijk lid tijdens het spelen te maken krijgt met een ongeval of blessure.
  • Het bestuur heeft het recht in geval van onduidelijkheid of misbruik van de regeling af te wijken van de hierboven genoemde regels.
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 53788461

Adres

Alleeweg 19
7631 CX Ootmarsum

KVK-nummer

40073690