Vertrouwenspersoon

Als tennisclub staan we midden in de samenleving. Daar waar in deze samenleving allerlei vormen van ongewenst gedrag voorkomen is dit voor onze vereniging niet veel anders. Deze ongewenste gedragingen kunnen het gevoel van plezier en veiligheid in belangrijke mate aantasten. Dit kan voor veel vervelende situaties en emoties zorgen.

Binnen onze tennisclub hebben we een vertrouwenspersoon aangesteld voor Ongewenste Omgangsvormen en Integriteit. Hopelijk krijgen we als club hier niet mee te maken. Mocht u als lid echter toch met deze zaken in aanmerking komen dan kunt u dat bij onze vertrouwenspersoon melden.

Wij onderscheiden twee soorten van vertrouwelijk zaken. Wat is het verschil?

  1. Bij de Vertrouwenspersoon Ongewenste Omgangsvormen kun je terecht voor zaken in de omgang, communicatie en wijze van “leidinggeven”, die jou hebben gekwetst en tot doel of gevolg hebben, dat jij je niet veilig voelt op de tennisclub. Het kan gaan over pesten, intimidatie, seksuele intimidatie, agressie en geweld en discriminatie.
  2. Bij de Vertrouwenspersoon Integriteit kun je terecht voor het veilig melden van vermoedens van misstanden. Het gaat om zaken die schade doen aan onze club. Bijvoorbeeld: diefstal, fraude, machtsmisbruik, schenden van regels, niet integer gedrag.

Melden: u kunt zaken vertrouwelijk melden bij onze gecertificeerde vertrouwenspersoon OO&I onder het mobiele nummer 06-51537330

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 53788461

Adres

Alleeweg 19
7631 CX Ootmarsum

KVK-nummer

40073690