Hoi allemaal,   Het nieuwe tennisseizoen gaat binnenkort weer beginnen. Het afgelopen jaar is er erg veel gebruik gemaakt van de tennislessen. Voor 2019 zijn de lespakketten niet gewijzigd. Kunnen jullie aangeven of jullie willen lessen en welk pakket dit is?

Stuur jullie keuze in een mail naar Nancy@Stroot.nl

Wil je geen les dan zouden wij het ook fijn vinden om dit ook naar ons te mailen.

Hieronder staan de verschillende mogelijkheden:
1A. 20 weken les per jaar 

Voor de kinderen die al voorbereidend tennis hebben gevolgd of de kinderen vanaf groep 6 t/m 8 en jeugdleden t/m 17 jaar kunnen 20 lessen volgen. Deze lessen worden van maart t/m september gegeven, m.u.v. de vakanties.  De deelnemende jeugdleden worden in groepen van 4 tot max. 6 spelers ingedeeld. Tijdens het lesseizoen kan de groepsindeling wijzigen.   Kosten: € 118,- voor de 20 lessen en € 48,- voor het lidmaatschap om ook naast de lessen ‘vrij’ te tennissen en deel te kunnen nemen aan de competitie.

 

1B. 35 weken les per jaar

Voor de kinderen die al voorbereidend tennis hebben gevolgd of de kinderen vanaf groep 6 t/m 8 en jeugdleden t/m 17 jaar kunnen 35 lessen volgen. Deze lessen worden van maart t/m december gegeven, m.u.v. de vakanties en eventuele uitval weken. De deelnemende jeugdleden worden in groepen van 4 tot max. 6 spelers ingedeeld. Tijdens het lesseizoen kan de groepsindeling wijzigen. Dit heeft te maken met groep die 20 lessen volgt en met indeling op sterkte.   Kosten: € 205,- voor de 35 lessen en € 48,- voor het lidmaatschap om ook naast de lessen ‘vrij’ te tennissen en deel te kunnen nemen aan de competitie.

 

1C. 35 weken les met 2 trainingen per week V

oor de echte fanatieke kinderen die al voorbereidend tennis hebben gevolgd of de kinderen vanaf groep 6 t/m 8 en jeugdleden t/m 17 jaar kunnen 70 lessen volgen. Deze lessen worden van maart t/m december gegeven, m.u.v. de vakanties en eventuele uitval weken. De deelnemende jeugdleden worden in groepen van 4 tot max. 6 spelers ingedeeld. Wel kunnen de groepen verschillen per speeldag en tijdens het lesseizoen kan de groepsindeling wijzigen. Dit heeft te maken met groep die 20 lessen volgt en met indeling op sterkte.   Kosten: € 347,- voor de 70 lessen en € 48,- voor het lidmaatschap om ook naast de lessen te kunnen tennissen en deel te kunnen nemen aan de competitie.
2A. Voorbereidend tennis

Voor de kinderen van groep 3 t/m 5 is het mogelijk voorbereidend tennis te volgen. Dit zijn 10 lessen en dit aanbod is per jeugdlid slechts éénmalig van toepassing. De deelnemende kinderen wordt in groepen maximaal 10 spelers ingedeeld. Voorbereidend tennis vindt bij voldoende deelname plaats in maanden april – juni. Bij voldoende opgave (minimaal 7) kan er ook een groep in het najaar (september – november) starten.   Kosten: € 49,- voor de 10 lessen, zonder lidmaatschapskosten. Zonder afmelding word je automatisch lid in het jaar hierop volgend.

 

2B. 10 Extra lessen na voorbereidend tennis

Voor de kinderen die voorbereidend tennis gevolgd hebben, maar niet maanden willen wachten tot het volgend seizoen is er de mogelijkheid om 10 extra lessen te volgen. Deze lessen worden van juni t/m oktober gegeven, m.u.v. de vakanties. De deelnemende jeugdleden worden in groepen van 4 tot max. 6 spelers ingedeeld. Wel kunnen de groepen verschillen van de voorbereidende groepen, zodat er op sterkte kan worden gespeeld.   Kosten: € 59,- voor de 10 lessen en € 24,- voor een half jaar lidmaatschap om ook naast de lessen te kunnen tennissen en deel te kunnen nemen aan de competitie.     Met vriendelijke groet,   Het bestuur van TCO