Beste leden van TCO,

 

De afgelopen periode is ons leven behoorlijk beheerst door alle zorgen rondom het coronavirus.

Dagelijks zijn de effecten voor ons allemaal merkbaar, som helaas van heel dicht bij.
We hebben allemaal dan ook onze persoonlijke zorgen, misschien ben je zelf of zijn 1 of meerdere van je familieleden, vrienden, kennissen of buren ziek geworden.

Zorgen kunnen er ook zijn voor wat betreft je opa, oma, vader, moeder, kinderen en kleinkinderen wanneer je ze in deze periode niet kunt/mag bezoeken. Zorgen om werk en financiën, wat gaat er in de (nabije) toekomst gebeuren? Het is voor de meeste mensen nog zeer onduidelijk. Van het één op het andere moment zijn we in deze zeer onzekere periode terecht gekomen.

De gezondheid van onze leden, familieleden, vrienden, kennissen enzovoort is natuurlijk onze grootste zorg! Wij hopen dat iedereen deze periode ongeschonden door zal komen. Daarom willen wij het toch nogmaals benadrukken:   zorg dat je de voorschriften van het RIVM naleeft!

Wanneer een ieder zich aan de voorschriften houdt,  dan zal er na regen ook weer zonneschijn komen! Daar moeten we ons dan ook aan vasthouden, hoe moeilijk dat in sommige situaties ook is.

Zowel voor competitie, toernooien, bijeenkomsten is het voor nu de vraag of deze vanaf de maand mei wél doorgang kunnen vinden…. De KNLTB komt hier +/- een week voor die tijd op terug.

Wij zullen jullie hier vervolgens over informeren.
Maar wat er ook besloten wordt, onze vaste lasten blijven natuurlijk doorlopen.

Een vereniging is van én voor de leden: we moeten het samen doen!

Wij moeten vanzelfsprekend waken voor de continuïteit van onze vereniging! Wij vragen jullie om die reden dan ook solidair te zijn richting de vereniging en de contributie ook voor dit seizoen wel volledig te voldoen. Als lid van TCO hebben we natuurlijk een gezamenlijk belang! Laten we in het vooruitzicht stellen dat als deze crisis rondom het virus voorbij is, we weer allemaal gebruik kunnen maken van de faciliteiten waarover wij als tennisvereniging beschikken! Wij danken jullie dan ook alvast voor jullie begrip rondom deze gehele situatie en hopen jullie dan ook weer snel te mogen begroeten op de tennisbanen van TCO!

Indien jullie vragen, ideeën, tips of anderzijds informatie hebben dan vernemen wij dat natuurlijk graag!
Rest mij nog een ieder sterkte en veel gezondheid toe te wensen voor nu en de komende period

Met vriendelijke en sportieve groet,
Wouter Klieverik