Beste leden,

Natuurlijk als eerste hartelijk dank voor het vertrouwen dat jullie mij hebben gegeven tijdens de algemene ledenvergadering van 4 februari jongstleden om voorzitter van Tennis Club Ootmarsum te mogen worden. Ik vind het een geweldige mooie en spannende uitdaging om –samen met jullie- TCO te laten groeien, maar vooral ook een gezellige, sportieve en gezonde vereniging te laten blijven.

Voor de mensen die mij nog niet kennen wil ik mij graag even voorstellen:

Mijn naam is Wouter Klieverik en kom van oorsprong uit De Lutte waar ik geboren en getogen ben. In 2009 zijn mijn vrouw Caryl en ik in het huwelijksbootje gestapt en hebben vervolgens samen met onze dochter Lizz nog een aantal jaren in De Lutte gewoond. In 2014 zijn wij in het prachtige Ootmarsum komen wonen waar ook onze zoon Jack is geboren. Daar de passie van tennis bij mij in het bloed zit kon een lidmaatschap bij TCO dan ook niet uitblijven! In de periode dat ik in De Lutte heb gewoond ben ik bijna 30 jaar (spelend) lid geweest van de plaatselijke tennisvereniging, waar ik dan ook op verschillende manieren als vrijwilliger mijn handen uit de mouwen heb mogen steken. Het verenigingsleven is mij dan ook niet onbekend. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als senior acceptant in de financiële dienstverlening bij CFSN Kredietendesk. De kennis en ervaring welke ik heb opgedaan in de afgelopen jaren in zowel het verenigingsleven als het arbeidsleven wil ik dan ook graag ten behoeve van onze tennisclub inzetten.

Tijdens de ALV zijn een aantal punten benoemd waaronder de inrichting/ het gezelliger maken van het terras rondom de kantine en een haag tussen de parkeerplaats en baan 3. Tevens heeft Paulien Eertman te kennen gegeven te willen stoppen maar haar functie als kantinebeheerster. Deze omvangrijke functie wordt nu in 4 delen geknipt, waarvoor wij als bestuur nu op zoek zijn naar (een aantal) leden die deze mooie en zeker niet onbelangrijke taken willen vervullen.

Voor deze en andere punten zal het bestuur samen met alle vrijwilligers zich de komende jaren dan ook weer, net als andere jaren, met hart en ziel inzetten.

Als laatste wil ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om onze ex voorzitter Robert Harperink, het toenmalige/huidige bestuur én alle overige vrijwilligers nogmaals te bedanken voor de geweldige inzet in de afgelopen jaren! Zonder al deze mensen was TCO niet waar het nu staat!

Mocht je vragen, ideeën, opmerkingen hebben over het beleid van de club, of ben je misschien geïnteresseerd in eerder genoemde vacatures spreek mij dan gerust aan.

Met een sportieve groet,

Wouter Klieverik Voorzitter Tennisclub Ootmarsum (TCO) w.klieverik@hotmail.com 06-53788461